Previous Next

Систем за мониторинг и дојава на температура на енергетски кабли - ИЗВОР Скопје

Изведба на систем за мониторинг и дојава на температура на енергетски кабли, со еден температурен регулатор, три температурни сензори и звучно/светлосна сирена за дојава на аларм.