Previous Next

Сервис на кран (фреквентен регулатор) - БЕТОН Скопје

Репрограмирање на фреквентен регулатор од јапонскиот производител YASKAWA за стабилни ротациони движења на кранот и меко кочење со цел да се избегнат осцилации кои се појавуваа при кочење на кранот.