МyHOTEL

ИНТЕЛЕГЕНТНО ХАРДВЕРСКО И СОФТВЕРСКО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИОТ ХОТЕЛ

...

МyHOTEL ви дава детален увид во работење на вашиот хотел без разлика на тоа каде се наоѓате. Потребен ви е само интернет.

Програмабилен собен контролер

Флексибилна функционалност согласно вашите потреби

...

Безбедна контрола на пристап

Интуитивна сигнализација пред хотелска соба. Брендирање со ваше лого и генералии

...
...
...
...

Софтверската компонента на МyHOTEL овозможува yправување и надзор на параметрите на сите хотелски соби/апартмани од рецепционерскиот пулт, управување на единечна соба преку паметен уред за корисник, активација и деактивација на картици и паметни телефони за контрола на пристап, хронолошки извештаи за настани во секоја од хотелските соби (влез/излез на корисник, хигиеничар, администратор, притиснат SOS тастер, отворен прозорец, врата итн), интеграција на дополнителни системи што користат отворен протокол.

Модуларен софтверски пакет

Го бирате само тоа што ви е потребно

Демо Апликација

Разгледајте дел од софтверскиот интерфејс на МyHOTEL со притискање на копчето ДЕМО и најава во системот со корисничко име: demo и лозинка: demo

ДEMO

Со користење на MyHOTEL Вашите вработени ќе работат попрецизно и побрзо. Комфорот и безбедноста на вашите клиенти ќе се зголеми. Вие ќе заштедите време, енергија и пари.

Пакет промотивни материјали

Разгледајте техничка документација и слики од веќе изведен хотел, со притискање на копчето МАТЕРИЈАЛИ

МАТЕРИЈАЛИ

Физичка презентација во реално време

Искусете ги основните оперативни карактериски на МyHOTEL со нашиот преносен презентациски куфер-макета. Презентацијата е по договор, во нашите или вашите простории.

MyHOTEL го изработуваме со цел да ги задоволиме потребите на најголемиот дел угостителски објекти. Но доколку имате специфичнo барање, не се тревожете, тимот на ХАС Иженеринг ќе го надгради MyHOTEL според вашето барање.

Поддржано од ФИТР

Проектот е поддржан од Фондот за иновации и технолошки развој

Контакт

ХАС Инженеринг ЛТД Д.О.О. Скопје

ул. Никола Парапунов бр. 3A-17/2

1000 Скопје, Македонија

has@has.mk

www.has.mk